ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ

Η αποκριάτικη συνεστίαση του συλλόγου μας έγινε την Τσικνοπέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010 στο Κέντρο Δεξαμενή. Παρά της αντίξοες συνθήκες της εποχής πάρα πολλοί φίλοι μας πέρασαν ένα όμορφο βράδυ μαζί μας. Στην αρχή της εκδήλωσης η πρόεδρος του συλλόγου κ. Βιβή Παντελάκη ευχαρίστησε όσους βρίσκονταν στην αίθουσα λέγοντας ότι η παρουσία τους αποτελεί στήριξη στις δραστηριότητες του συλλόγου και ενθάρυνση για τα μέλη του Δ.Σ. σε μια εποχή που η οικονομική κρίση αλλά και οι συνενόσεις των Δήμων θα προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στη λειτουργία αλλά και στην επιβίωση των συλλόγων. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Φιλιατρών χαιρέτησε την εκδήλωση. Οι παρεβρισκόμενοι γεύτηκαν ένα μενού ανάλογο της ημέρας που ανάμεσα στα άλλα περιείχε παστό και λουκάνικο που προσέφερε ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενώ το κρασί ήταν προσφορά του κ. Θόδωρου Καναβού. Τα τριαντάφυλλα για το στολισμό της αίθουσας ήταν από τον κ. Κώστα Βέννο. Πολλά δώρα προσφορά των καστημάτων της πόλης μας αλλά και από την Κυπαρισσία κέρδισαν όσοι αγόρασαν λαχνούς, ενώ τη φωτογραφική μηχανή, δώρο του Συλλόγου μας την κέρδισε η κ. Ρένα Γεωργοπούλου. Το Δ.Σ. του ΟΦΑ είχε προσφέρει ένα πιεσόμετρο στη λαχειοφόρο για την ενίσχυση του Συλλόγου μας.

Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Φιλιατρών κ. Άλκης Ξύγκας, οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου κύριοι Δημήτρης Σωτηρόπουλος και Θεόδωρος Σαπέρας, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος του "Πυρσού" κ. Νίκος Αντωναρόπουλος και μέλη του Δ.Σ. του Πυρσού, η πρόεδρος του "Εξωραϊστικού Συλλόγου της Αγίας Κυριακής" κ. Αθανασία Αθανασοπούλου και η πρόεδρος της τοπικής της ΝΔ  κ. Βαγγελιώ Σουρέτη.

Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Φιλοπροόδων ευχαριστούν όλους όσους παραβρέθηκαν στην αποκριάτικη συνεστίση του Συλλόγου μας. 

©2008 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ www.filoproodoifiliatron.gr